Go to footer

Julia Volkova - solowy projekt

Wszystko o karierze solowej czarnej tatuszki.
Moderator: Moderatorzy

Re: Julia Volkova - solowy projekt

Postprzez Wujek Kamil » 23 lutego 2010, 11:55

www.TatuMusic.eu napisał(a):Julia podbije świat z twórcami T.A.T.U.?

Po spotkaniu urodzinowym Julii z fanami (19 lutego), na oficjalnym forum t.A.T.u. pojawiło się kilka konkretnych informacji na temat jej solowego projektu:
- strona internetowa Julii zostanie otwarta w marcu
- gotowe są już dwa anglojęzyczne utwory
- niebawem w jednym z rosyjskich magazynów ukaże się się artykuł (+ sesja zdjęciowa?) o Julii, Parvizie i ich dzieciach
- styl, w jakim utrzymany ma być solowy album, Julia nazywa rock-sexy
- managerem Julii jest David Junk, człowiek związany niegdyś z Universal Music, który grał kluczową rolę w międzynarodowym sukcesie t.A.T.u.
Z niecierpliwością czekamy na dalszy rozwój wydarzeń związanych z solową karierą czarnowłosej tatuszki ;)
Wujek Kamil
Administrator
Administrator

Postprzez Vedis » 23 lutego 2010, 20:45

Super :) Mam nadzieję, że David Junk będzie dobrym menagerem i postara się o karierę dla Julii :)

Tyle konkretnych informacji :) Jestem pod wrażeniem :) Już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę stronę internetową Julii i usłyszę seksowne, rockowe piosenki.
Zgłębiając idee dziwne, zwariowane, sprzeczne, i bezsensowne, zrozumiemy, że koncepcje, wczesniej uznawane za rozsądne i sensowne są właśnie dziwne, zwariowane itp.

Peter Caroll

Obrazek
Vedis
Ivan Groźny
Ivan Groźny

Postprzez Pan Tratata » 26 lutego 2010, 23:16

Ooo, jednak Kamil miałeś racje (albo kto inny), jednak Julia uderza z partyzanta.
Obrazek
Pan Tratata
Senior
Senior

Postprzez Patiomkin » 1 marca 2010, 18:16

Patiomkin
Moderator
Moderator

Postprzez Wujek Kamil » 2 marca 2010, 15:47

Właśnie miałem napisać, że ruszyliśmy z promocją projektu Julii w polskich mediach ;)

Onet.pl: Julia Volkova z t.A.T.u. pracuje nad solowym albumem

Komentujcie obszernie, niebawem tylko w Onet.pl specjalna - 'solowa' - galeria zdjęć ;)

Obrazek
Wujek Kamil
Administrator
Administrator

Postprzez nielegalnaa » 2 marca 2010, 23:28

Bardzo fajnie, że Julia coś robi i że ją reklamujecie :) Już się nie mogę doczekać kiedy w końcu dowiem się co to jest ten sexy rock w jej wykonaniu :)
nielegalnaa
Gość Specjalny
Gość Specjalny

Postprzez Tahti » 3 marca 2010, 23:42

Sexy-rock? Hm... Dziwnie brzmi. Groteskowo wręcz, ale z ciekawości posłucham, co Julka wymodziła :)
Tahti
Nałogowy uczestnik
Nałogowy uczestnik

Postprzez nielegalnaa » 21 marca 2010, 17:06

Na Russia TV pojawił się ostatnio mały wywiad z Julią na temat jej solowego projektu. Oto co powiedziała:
- połowa jej debiutanckiego albumu jest już gotowa, pomysły są bardzo interesujące;
- pierwszy singiel i teledysk mają mieć premierę w lato, takie są przynajmniej plany;
- Julia także zdementowała plotki i swoim duecie z Lady Gagą;

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
nielegalnaa
Gość Specjalny
Gość Specjalny

Postprzez Vedis » 21 marca 2010, 17:49

Super wiadomości :) Powiem, że myślałam, iż Julia nagrała mniej piosenek. A tu już aż tyle ;P

I tyle nowych fotek!

Dobrze, że nie będzie współpracować z Lady Gagą, bo nie przepadam za nią.

Najbardziej mi się podoba to zdjęcie:

Obrazek

:love:
Zgłębiając idee dziwne, zwariowane, sprzeczne, i bezsensowne, zrozumiemy, że koncepcje, wczesniej uznawane za rozsądne i sensowne są właśnie dziwne, zwariowane itp.

Peter Caroll

Obrazek
Vedis
Ivan Groźny
Ivan Groźny

Postprzez nielegalnaa » 21 marca 2010, 18:39

Ja muszę przyznać, że wygląda zjawiskowo :love: Najbardziej ucieszyła mnie informacja o teledysku i singlu :) Pewnie zbiegnie się to mniej więcej z singlem Leny. Zobaczymy, która będzie lepsza :twisted:
nielegalnaa
Gość Specjalny
Gość Specjalny

Postprzez Vedis » 22 marca 2010, 11:01

Chciałabym przeczytać ten wywiad. Nie wiesz, gdzie on może być?

Peter Caroll

Obrazek
Vedis
Ivan Groźny
Ivan Groźny

Postprzez nielegalnaa » 22 marca 2010, 14:49

Vedis napisał(a):Chciałabym przeczytać ten wywiad. Nie wiesz, gdzie on może być?

Tutaj tłumaczenie tłumaczenia ( :D ) anneke z oficjalnego forum:

anneke napisał(a):Julia Volkova o swoim projekcie.

Julia: Połowa albumu jest skończona prawie w 100%. Pomysły są bardzo interesujące. Na razie nie chcę mówić nic więcej, ponieważ mówienie o pewnych rzeczach zbyt szybko może powodować problemy w przyszłości.

Julia pracuje nad swoim solowym projektem bez udziału Leny. Pracuje nad swoim albumem w Ameryce.

Julia: Tego roku nowy singiel na pewno wyjdzie. I to nie jeden. Singiel oraz teledysk będą mieć premierę prawdopodobnie latem.

To pierwsza zapowiedź na temat solowego projektu Julii oraz pracy nad nim. Informacje o duecie z Lady Gagą na początku bardzo zaskoczyły Julię. Chodzi tu o piosenkę "Let's just disappear". Głos wokalistki jest bowiem bardzo podobny do głosu Julii. To sprawiło, że fani nie potrafili dociec czy naprawdę należy on do Julii Volkovej.

Julia: Nie nagrałam takiego duetu. Głos jest podobny, ale nie mój. Nie śpiewałam w duecie z Lady Gagą.

Julia mówi, że jej nowy album będzie miał zupełnie inny, nowy styl - sexy rock. Fani mają kolejne pytanie, czy t.A.T.u. się rozpadło? Przed "Snegopadami", teledyskiem do trzeciego singla, ogłoszono przez management t.A.T.u. że jest to ostatni teledysk z dziewczynami razem oraz, że grupa t.A.T.u. nie będzie już dłużej istnieć.

Lena: Dorosłyśmy, zaczęłyśmy śpiewać o innych rzeczach, które w tej chwili mają na nas wpływ.

Julia opowiada o planach t.A.T.u. jako grupy.

Julia: Będziemy dalej istnieć, ale będzie to podobnie jak w przypadku Pink Floyd, w którym członkowie spotykają się razem raz na pięć lat, nagrywają album, organizują trasę koncertową i to wszystko.

Jeden album i jedna trasa koncertowa na pięć lat. Dziewczyny z t.A.T.u. śpiewały na Eurowizji, są znane w Europie i Ameryce, zdobyły wiele międzynarodowych nagród, staną się legendą. Aczkolwiek nic nie jest potwierdzone oficjalnie.

A tutaj wywiad do obejrzenia: Русская Начинка - Юля Волкова о сольной карьере
nielegalnaa
Gość Specjalny
Gość Specjalny

Postprzez Vedis » 22 marca 2010, 16:07

Dziękuję :) Fajny wywiad, ale końcówka mnie zdziwiła. Przecież tatuszki były znane na świecie na długo przed eurowizją.

Peter Caroll

Obrazek
Vedis
Ivan Groźny
Ivan Groźny

Postprzez nielegalnaa » 22 marca 2010, 17:30

Vedis napisał(a):Dziękuję :) Fajny wywiad, ale końcówka mnie zdziwiła. Przecież tatuszki były znane na świecie na długo przed eurowizją.

Wybacz mój błąd w tłumaczeniu :) Już poprawione :)
nielegalnaa
Gość Specjalny
Gość Specjalny

Postprzez Patiomkin » 23 marca 2010, 16:17

Ech, czyli najbliższy album t.A.T.u. dane nam będzie usłyszeć dopiero w 2014 roku? :crying:

Swoją drogą, Julia ostatnio bardzo często porównuje t.A.T.u. do Pink Floyd. Czyżby mają zamiar nagrać albumy kultowe jak "The Wall" i "Dark Side of the Moon" i dlatego każą nam tyle czekać? :P
Patiomkin
Moderator
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Julia Volkova