Vedis napisał(a):Chciałabym przeczytać ten wywiad. Nie wiesz, gdzie on może być?
Tutaj tłumaczenie tłumaczenia (

) anneke z oficjalnego forum:
anneke napisał(a):Julia Volkova o swoim projekcie.
Julia: Połowa albumu jest skończona prawie w 100%. Pomysły są bardzo interesujące. Na razie nie chcę mówić nic więcej, ponieważ mówienie o pewnych rzeczach zbyt szybko może powodować problemy w przyszłości.
Julia pracuje nad swoim solowym projektem bez udziału Leny. Pracuje nad swoim albumem w Ameryce.
Julia: Tego roku nowy singiel na pewno wyjdzie. I to nie jeden. Singiel oraz teledysk będą mieć premierę prawdopodobnie latem.
To pierwsza zapowiedź na temat solowego projektu Julii oraz pracy nad nim. Informacje o duecie z Lady Gagą na początku bardzo zaskoczyły Julię. Chodzi tu o piosenkę "Let's just disappear". Głos wokalistki jest bowiem bardzo podobny do głosu Julii. To sprawiło, że fani nie potrafili dociec czy naprawdę należy on do Julii Volkovej.
Julia: Nie nagrałam takiego duetu. Głos jest podobny, ale nie mój. Nie śpiewałam w duecie z Lady Gagą.
Julia mówi, że jej nowy album będzie miał zupełnie inny, nowy styl - sexy rock. Fani mają kolejne pytanie, czy t.A.T.u. się rozpadło? Przed "Snegopadami", teledyskiem do trzeciego singla, ogłoszono przez management t.A.T.u. że jest to ostatni teledysk z dziewczynami razem oraz, że grupa t.A.T.u. nie będzie już dłużej istnieć.
Lena: Dorosłyśmy, zaczęłyśmy śpiewać o innych rzeczach, które w tej chwili mają na nas wpływ.
Julia opowiada o planach t.A.T.u. jako grupy.
Julia: Będziemy dalej istnieć, ale będzie to podobnie jak w przypadku Pink Floyd, w którym członkowie spotykają się razem raz na pięć lat, nagrywają album, organizują trasę koncertową i to wszystko.
Jeden album i jedna trasa koncertowa na pięć lat. Dziewczyny z t.A.T.u. śpiewały na Eurowizji, są znane w Europie i Ameryce, zdobyły wiele międzynarodowych nagród, staną się legendą. Aczkolwiek nic nie jest potwierdzone oficjalnie.
A tutaj wywiad do obejrzenia:
Русская Начинка - Юля Волкова о сольной карьере