przez Damroka » 28 lutego 2010, 10:38
Ja raczej nie będę nigdy zdawać na prawo jazdy bo mam wiele natręctw, i np. jak jadę rowerem to muszę w odpowiednim miejscu najeżdżać na plamy/dziury na ulicy - bo np. wydaje mi się że jeśli przejadę prawą stroną dziury/plamy na ulicy to coś złego stanie się mojej babci, a jak przejadę lewą to wszystko będzie dobrze. Albo że gdy zdążę szybko na pasach przejechać rowerem przed zbliżającym się samochodem to w życiu wszystko będzie dobrze a jak nie coś złego się stanie. I rozgrywam co chwilę w moim umyśle takie różne sprawdziany , to mnie bardzo męczy ale nic na nie mogę poradzić. Z tych powodów już wiele razy w życiu o mało nie uniknęłam śmierci. Dla otoczenie, oraz mnie samej z powodu tych natręctw lepiej byłoby gdybym nigdy nie zasiadła za kierownicą samochodu.
"Co to znaczy: 'prawdziwe"?, jak możesz zdefiniować rzeczywistość ? Jeśli mówisz o tym co możesz poczuć, co możesz powąchać, spróbować lub zobaczyć, to rzeczywistość jest tylko elektrycznymi impulsami interpretowanymi przez twój mózg".