Go to footer

Przerwa na kawę - praca

Szkoła, studia, praca... . Zadania domowe, problemy z szefem.
Moderator: Moderatorzy

Przerwa na kawę - praca

Postprzez Wujek Kamil » 6 listopada 2009, 16:46

Tutaj dyskutujemy na bieżąco o tym co słychać w naszej pracy.

Obecnie pracuję w firmie outsourcingowej w Krakowie i jestem zadowolony. Fajni ludzie, ciekawa praca, nowe doświadczenie. Mam zamiar zostać tu na co najmniej trzy miesiące, a potem zobaczymy. Do końca roku skończę kursy, które podniosą moje kwalifikacje i chciałbym czegoś więcej ;)

Wczoraj wyszedłem z pracy wcześniej, a dzisiaj wziąłem sobie wolne, żeby wykurować się pod kołdrą. Jednak mam przez to trochę pracy na weekend :(
Wujek Kamil
Administrator
Administrator

Re: Przerwa na kawę - praca

Postprzez Wujek Kamil » 3 lutego 2010, 11:51

Przerwa w pracy na oczach całego świata

Ciekawe jaka afera byłaby, gdybym to ja przeglądał jakieś zdjęcia pod okiem kamery 8)
Wujek Kamil
Administrator
Administrator

Postprzez Damroka » 1 marca 2010, 13:38

Bardzo możliwe że po maturze uda mi się podjąć pracę w schronisku dla zwierząt. Zobaczymy jak to się ułoży.
"Co to znaczy: 'prawdziwe"?, jak możesz zdefiniować rzeczywistość ? Jeśli mówisz o tym co możesz poczuć, co możesz powąchać, spróbować lub zobaczyć, to rzeczywistość jest tylko elektrycznymi impulsami interpretowanymi przez twój mózg".
Damroka
Stały uczestnik
Stały uczestnik

Postprzez Vedis » 7 kwietnia 2010, 11:42

A ja za miesiąc mam maturę. Potem zamierzam się dostać na polonistykę do Krakowa na UJ, a jak się nie uda to na Akademię Pedagogiczną. W pierwszej kolejności wybieram edytorstwo, ale tam jest tylko 19 miejsc, więc bardziej nastawiam się na komparatystykę, która jest ciekawsza, ale oczywiście nie wiem, co po tym robić.
Zgłębiając idee dziwne, zwariowane, sprzeczne, i bezsensowne, zrozumiemy, że koncepcje, wczesniej uznawane za rozsądne i sensowne są właśnie dziwne, zwariowane itp.

Peter Caroll

Obrazek
Vedis
Ivan Groźny
Ivan Groźny

Postprzez Patiomkin » 8 kwietnia 2010, 20:31

Ech, na wakacje muszę odbyć praktyki biznesowe, chciałbym załatwić sobie praktyki w schronisku ewentualnie lecznicy dla zwierząt, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie i będę musiał siedzieć w biurze -.-
Patiomkin
Moderator
Moderator

Postprzez Vedis » 9 kwietnia 2010, 11:30

Zapomniałam dodać, że na wakacje również poszukam jakiejś pracy. Spróbuję w Anglii, ale jeśli mi się nie uda to w Polsce. Najchętniej pracowałabym w budce z lodami, ale w sklepie z ciuchami.
Zgłębiając idee dziwne, zwariowane, sprzeczne, i bezsensowne, zrozumiemy, że koncepcje, wczesniej uznawane za rozsądne i sensowne są właśnie dziwne, zwariowane itp.

Peter Caroll

Obrazek
Vedis
Ivan Groźny
Ivan Groźny

Postprzez Wujek Kamil » 9 kwietnia 2010, 14:43

A ja muszę przez weekend podjąć decyzję... nadal aktualne jest moje stanowisko asystenta w dziale reklamy internetowej, ale nie wiem czy pogodzę to z przygotowaniami do czerwcowego występu.
No i baaaardzo kusząca jest propozycja zostania asystentem stylisty, w jednej z agencji w Mediolanie.
Czeka mnie trudne rozważanie "za" i "przeciw"... :roll:
Wujek Kamil
Administrator
Administrator

Postprzez Wujek Kamil » 18 lipca 2010, 13:12

Przez te tropikalne temperatury na zewnątrz i klimatyzację w biurze znów się rozchorowałem... :(

Vedis, znalazłaś coś na wakacje?
I jak reszta?
Wujek Kamil
Administrator
Administrator

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Gabinet służbowy